Black Friday

Det är den tiden på året igen! Semestern är här, och med den kommer årets största shoppingdag: Black Friday. Om du letar efter erbjudanden och rabatter vill du inte missa denna bästa av alla shoppingdagar. Här är en insiderguide som hjälper dig att få ut det mesta av din Black Friday-shoppingupplevelse.

Planera framåt

Det bästa sättet att få mest valuta för pengarna på Black Friday är att planera i förväg. Ta dig tid att undersöka föremålen på din lista och skapa en budget så att du inte går överbord när det är dags att handla. Många återförsäljare erbjuder rea före Black Friday, så håll utkik efter dem också. Dessutom kommer många butiker att släppa sina Black Friday-annonser i förväg, vilket ger kunderna en chans att hitta vilka erbjudanden de vill dra nytta av innan alla andra gör det.

Handla tidigt

Om du verkligen vill få tag på de bästa erbjudandena måste du handla tidigt. Många butiker öppnar så tidigt som 04:00 eller 05:00 på Black Friday-morgonen; vissa håller till och med öppet hela natten! Ditt mål bör vara att träffa butikerna med de bästa erbjudandena först så att du kan ta upp allt innan någon annan gör det. För att göra det enklare, överväg att skapa en karta över alla butiker du planerar att besöka och rita ut en rutt i förväg så att du vet exakt vart du behöver gå och när.

Ta med en kompis

Att bara shoppa är inte roligt – plus att det kan vara farligt! Om möjligt, ta med dig en vän som kan hjälpa till att bära föremål eller vaka över dem medan du kollar in andra föremål någon annanstans i butiken. Att ha någon med dig hjälper också till att säkerställa att ingen drar fördel av din naivitet när det är dags för kassan – trots allt finns det några skrupelfria människor där ute som förgriper sig på intet ont anande shoppare! Plus, att ha någon annan i närheten under en sådan intensiv shoppingupplevelse kommer att göra det roligare överlag.


Black Friday kan vara en överväldigande upplevelse om den inte behandlas på rätt sätt; Men om det görs på rätt sätt kan det vara ett spännande sätt att få bra erbjudanden och spara pengar medan du gör din semestershopping. Med dessa tips i åtanke, förbered dig för en av de största dagarna för besparingar – och ha kul när du gör det! Lycka till!